Hlavní obsah
Článek

Plánování veselky vystřídal rozchod jako blesk z čistého nebe. Angie MangombeJosef Kůrka za sebou mají těžký rozchod, který se neobešel bez praní špinavého prádla. Dvojice však válečnou sekeru už po vzkazech na sociální síti zakopala.

Společně totiž oslavili první narozeniny svého ročního syna Rafaela. Přestože to čerstvě po rozchodu vypadalo, že si tahle dvojice půjde po krku, vzhledem k tomu, že si vyčetli, co se jen dalo, dokázali i přes odlišné názory najít společnou řeč. Influencerka se tak pochlubila záběry z rodinné oslavy, na které nechyběl ani Kůrka.

„První narozeniny. Neskutečný, jak to letí,“ svěřila se Angie a pochlubila se roztomilým synem, který dostal své první auto. „Už to začíná být fakt parťák!“ dodala influencerka. Záběry z oslavy sdílel i Josef Kůrka. Překvapivé komentáře fanoušků na sebe nenechaly čekat. „Vše nejlepší, hlavně zdravíčko. Je moc hezké, že při takových krásných chvílích jste všichni spolu,“ napsala jedna ze sledujících k videu z oslavy.

„Jsem mile překvapená, že jste tam byli oba rodičové,“ stálo v další ze zpráv. „Je fajn, že když už spolu nemůžete být, že alespoň takhle to jde. Určitě i malý bude mít časem z toho radost,“ napsala jedna z fanynek.

Další články

Načítám