Hlavní obsah
Článek

Mezi známé tváře, které podporují prevenci rakoviny prsu, patří i bývalá modelka Radka Rosická (43), která na akci doprovodila kamarádku Petru Eliáš Volákovou, která si nálezem v prsu sama prošla.

„Tohle téma se mě i kvůli Petře začalo víc dotýkat, i když sama jsem ještě na vyšetření nebyla. Ale už se chystám, trošku jsem se zastyděla, protože ten věk už mám, tak rozhodně půjdu. A jinak lékařské preventivní prohlídky nezanedbávám a cítím se velmi dobře,“ ujistila Radka.

Ta už dávno zmizela z modelingových mol a moc se nevěnuje ani moderování, na které potom přesedlala. Její pracovní náplní je pečení. „Už se těším na Vánoce, které jsou vlastně za rohem. Budu mít kurzy pečení cukroví, budu tvořit chaloupky a adventního vánočního kapra pro děti, který už je dopředu vyprodaný,“ pochlubila se Radka, která spolupracuje se sítí známých cukráren.

Pro ni je to splněný sen. „Já si to přála, děti mám ráda a to, že pro ně můžu pořádat kurzy, je pro mě realizace a hodně mě to baví,“ dodala. Na to, že se věnuje pečení sladkostí, ovšem její postava stále nevypadá. „Přesáhla jsem určitý věk a už se musím hodně krotit. Už to nemám zadarmo jako předtím, kdy jsem se nehlídala vůbec,“ řekla nám Radka, která si před kamerou dala i předsevzetí, že konečně začne cvičit.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám