Hlavní obsah
Článek

Stejně jako loni se herečka Karolína Krézlová (37) účastnila charitativního běhu pro nadační fond AutTalk modelky Kateřiny Sokolové (35). Probrali jsme nejen její fyzickou kondici, ale i pracovní aktivity a soukromý život. Jako prvním nám svěřila, že je po třech letech opět single.

„Loni jsem tady byla trošku přitloustlá, letos už jsem zhubla, protože jsem přestala tolik žrát, tak doufám, že ještě něco shodím. Ale svým sportovním výkonem si asi make-up nerozmažu. Že nejsem velká sportovkyně, si všichni mohli všimnout už v Survivoru, tak to spíš odchodím. Chci hlavně podpořit nadaci,“ vysvětlila.

Pracovně se Karolíně aktuálně daří dobře. „Mám dva filmy na Netflixu, dva se budou točit. Ale kromě toho dělám takový koncept večírků, což je moje stálá práce. Natáčení vás neuživí, tedy mě ještě ne,“ objasnila.

V soukromém životě momentálně spokojená není. Po třech letech se před měsícem rozešli s partnerem, o kterém si myslela, že spolu stráví život. „Jak bych to řekla: Rozcházely se naše názory na život. Neshodli jsme se na jedné podstatné věci. Žádné drama se nekonalo,“ svěřila s tím, že zatímco ona chtěla založit rodinu, partner s její touhou nesouzněl. Protože žili společně, Karolína si musela najít i nové bydlení.

Další články

Načítám