Hlavní obsah
Článek

Čekala se spíše svatba, ale nakonec přišel bolestný rozchod. Zpěvačka Anna K. (59) a hudebník Tomáš Vartecký (54) už netvoří pár. Byli spolu 27 let. Anna K. oznámila rozchod na sociální síti a přiznala, že neprožívá zrovna jednoduché životní období. Společně přitom nedávno spolupracovali na novém zpěvaččině albu Údolí včel, ještě v květnu nechyběla ani líbačka na pódiu a Anna K. mluvila o krásných společných časech. Nyní je ale všechno jinak.

„To, co teď píšu, je jedno z nejbolavějších psaní. Sděluje se mi těžko, že se můj život za posledních pár měsíců opět otočil ze světla do tmy. Víte, že o svém soukromí na veřejnosti většinou nehovořím. Teď ale přišel čas, kdy se vyjádřit k situaci, ve které jsem se ocitla, bohužel musím. Svěřuji se vám tady proto, abyste se tuhle nemilou a vážnou věc dozvěděli poprvé ode mě,“ napsala na sociální síti Anna K.

„Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly. Náš vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden. Poslední roky ale nebyly lehké ani pro jednoho z nás, život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat,“ vysvětlila zpěvačka.

Vztah se prý pokoušela zachránit. „Já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla a nestačilo to. Nakonec jsem boj za náš vztah musela sama poprvé vzdát. Nějaký čas teď asi nedokážu předstírat, že je vše kolem mě zalité sluncem. Věřila jsem, že mám vybráno a že mě už žádná temnota nepotká. Nenapadlo mě, že se mýlím. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu,“ dodala smutná Anna K., která před lety bojovala se zákeřnou rakovinou.

„Zažili a vytvořili jsme spolu spoustu krásných věcí a ty z našeho života nikdy nezmizí. Díky vám, díky mým nejbližším a díky muzice má můj život přesto všechno smysl. Přeju Tomášovi, ať najde v životě štěstí a klid. Já se o něj teď taky pokouším a věřím, že ho na své nové cestě zase najdu,“ uzavřela svou smutnou zpověď oblíbená zpěvačka.

Další články

Načítám