Hlavní obsah
Článek

Od jejích prvních filmových a seriálových rolí sice uplynulo už mnoho let, Jitka Ježková se za tu dobu takřka nezměnila. Herečka a dabérka neztratila na svém půvabu, nosí stále stejnou barvu vlasů a podobný účes, a tak trochu zapomněla zestárnout.

Její fanoušci se na ni mohou nyní těšit v seriálové novince s názvem Taneční. Před kamerou měla příležitost po letech potkat svého kolegu Sašu Rašilova (52). „Hrajeme manžele, kteří se rozhodnou zachránit svoji taneční školu tím, že v ní znovu povedou taneční lekce,“ svěřil se herec na tiskové konferenci televize Nova.

„Kromě pár dabingů jsme spolu točili jen jednou. Mně bylo myslím dvacet tři a točili jsme spolu pohádku. A to bylo poprvé a naposledy, kdy jsme se potkali před kamerou,“ svěřila se herečka. Šlo o pohádku Jak chutná láska z roku 2002. „Bylo to hezké setkání po letech,“ okomentoval natáčení seriálu Saša Rašilov, který i díky roli vytančil pár kilo.

Před kamerou mohl zúročit i kroky, které se před lety naučil během svého působení ve StarDance. „Nebylo to tak náročné, už to máme půl roku hotové. A nevím jak Saša, ale já od té doby už ztloustla,“ řekla vtipně Jitka Ježková.

Další články

Načítám