Hlavní obsah
Článek

Už je to šestnáct let, co se utkala na tanečním parketu v rámci show Bailando. Lucie Borhyová (46) a spolu s ní další známí moderátoři nyní kývli na komornější taneční akci Roztančené divadlo, letos s podtitulem Souboj moderátorů, která vyvrcholí v listopadu v mladoboleslavském divadle.

„Za těch šestnáct let jsem skoro všechno zapomněla. To už jsem zjistila na první zkušební lekci,“ děsí se Lucie, která tehdy byla bezdětná a neměla žádné starosti vyjma moderování zpráv na Nově. „Teď to bude s časem daleko náročnější. Navíc já můžu po ránu, můj partner zase po večerech. Leda, že by jezdil ke mně do obýváku,“ smála se.

Tanci se od Bailanda Borhyová nevěnuje. „Jen si občas zatančím s dcerou Lindou na videa na tiktoku, jenom tak spolu blbneme a nemyslím, že bych tančila dobře. Bojím se, jak to zvládnu,“ svěřila, ačkoli před lety se v Bailandu se svým tehdejším tanečním partnerem Petrem Pikem dostala až do finále.

K tomu, aby se do tance opět vrhla, ji motivovalo i to, že jde o pohyb, který zdokonalí postavu. „Tanec dělá krásná těla, a i když mi to nepůjde, tak se to snad aspoň takhle projeví. Po Bailandu jsem měla úplně super tělo,“ podotkla. Můžeme se tedy těšit na další Luciiny fotky v plavkách. „Jen škoda, že je to na zimu. To bychom museli odletět někam do exotiky,“ uzavřela.

Další články

Načítám