Hlavní obsah
Článek

Odložili děti a vyrazili do společnosti, což u páru Lucie Šafářová (37)Tomáš Plekanec (41) nebývá příliš časté. Lucie byla totiž požádána, aby se stala jednou z kmoter nového alba HoraLove kapely O5 a Radeček a manžel ji rád doprovodil.

„Ve Spotify se mi ukázalo, že moje nejposlouchanější písničky jsou jen ty dětské, tak se těším, že si teď do playlistu kromě oblíbené skladby Hory zařadím i novou vánoční písničku Radečků. Bylo to milé setkání a rádi jsme si písničky, které známe tolik let z rádia, poslechli naživo. Moc nás potěšilo, že nové album vyšlo i na vinylu. Vinyly sbírám a vzala jsem jeden i pro sestru,“ prozradila Šafářová, jíž to seklo v šatech, které měly stejnou barvu jako její oči, a mezi dalšími krásnými kmotřičkami se rozhodně neztratila.

Spolu s ní desku pokřtily herečky Vica Kerekes a Tereza Kostková (48). „S kluky jsem se seznámila během rozhovoru v rádiu, kdy hned přeskočila jiskra a po pěti minutách jsme si tykali. Je to kapela s velkým srdcem, líbí se mi, jak dlouhodobě pomáhají na mnoha frontách a taky, že jsou už třicet let spolu ve stejné sestavě. Jedna z mých nejoblíbenějších písniček Radečků je Sex ve sprše, ale okouzlil mě i nový vánoční singl Měla bys vědět,“ uvedla herečka, která si prožila i malý trapas. Cestou na křest se jí totiž roztrhly punčochy.

Logická byla účast Vicy Kerekes, která se stala hlavní hrdinkou vánočního klipu kapely. „Spolupráce na klipech si vždycky pečlivě vybírám a rozhodující pro mě bylo, že se mi ta skladba moc líbí. Křest vyšel na dny, kdy mám zrovna volno mezi filmováním, tak jsem s kamarádkou přijela už o den dřív a udělaly jsme si společný výlet,“ doplnila zrzka, která aktuálně točí rodinný film Cukrkandl v režii Pavla Jandourka.

Další články

Načítám