Hlavní obsah
Článek

Sociální sítě herečky Anny Kulované jsou oblíbené zejména díky fotografiím. Anna nemá problém fotit se, jak ji příroda stvořila, což předvedla naposledy na třítýdenní dovolené v Řecku. A i po čtyřicítce má stále co ukázat, i když děti se za ni prý stydí.

„Já prostě musím, nedá mi to. Jakmile vlezu do tepla, moře, tak jsem šťastná, euforická a uvolněná,“ svěřila se. A protože se chce uvolnit pořádně, svlékne se, aby ji nic nesvazovalo. „Mám to tak celoživotně, plavky nenosím. Moje děti to nesnášejí, obtěžuju je tím, ale já se cítím dobře,“ dodala.

„Děti jdou spíš proti tomu, to je logické,“ krčila rameny s tím, že na nuda pláž by čtrnáctiletou Žofii ani jedenáctiletou Vojtěšku rozhodně nedostala. Ovšem partner, režisér a umělecký ředitel Divadla Radka Brzobohatého Lukáš Burian s ní souzní. „Je naprosto srozuměný s tím, že jsem v některých věcech ujetá. Každý má něco,“ smála se.

Po létě Anna, stále ještě nabitá energií, s vyšisovanými vlasy a opálenou pokožkou, zářila na tiskové konferenci zmíněného divadla, jehož je stálou členkou. Vedle divadla také točí. „Natáčela jsem pár dní seriál Hrdina pro Primu, kde jsem těhotná, což nebylo úplně komfortní. Role dostávám příslušně mému typu, nedávno jsem hrála lesbu, pak vražedkyni. Občas nějaké natáčení je,“ vypočítala.

Další články

Načítám