Hlavní obsah
Článek

Jak už jsme před pár dny informovali, bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková vyrazila s rodinou, tedy s manželem Jakubem Navarou a jejich dětmi, čtyřletým synem Jakubem a roční dcerkou Ninou, na Maledivy.

Světově známá sportovkyně má na sociálních sítích téměř půl milionu fanoušků, a právě s nimi sdílí i nějaké ty střípky ze soukromí. Aktuálně tak zveřejňuje fotografie z exotického ráje a ani o momentky v bikinách není nouze.

„Připraveni na nějaký trénink bříška? Hubneme zdravě,“ napsala Dominika ke snímkům v bílých plavkách, které dokonale obtahují její siluetu, a právě i její vypracované břišní svaly.

„A teď by se měly ozvat a hlavně ukázat všechny ty dokonalé krasavice, které si dovolily komentovat a zesměšňovat tvoje tělo po porodu a dvou malých dětech. Vypadáš úžasně. Předtím i teď,“ vzkázala fanynka. „Nádherná, usměvavá a šťastná máma,“ napsala další. „Ty cihličky normálně vyskakují zpod plavek. Úžasná forma, klobouk dolů,“ uvedla příznivkyně. „No ty kráso. Luxusní tělo. Dělo,“ pochválila Dominiku sledující. „Božská tenisová královna. Chybíš nám v akci na kurtech,“ shodují se fanoušci.

Dominika minulý rok v říjnu oznámila, že chce zatočit s poporodními kily, se kterými nějakou dobu bojovala. A jak si maminka dvou dětí slíbila, tak se i stalo. V tomto případě nešlo o žádné drastické hubnutí. Extenistka dává na udržitelný přístup, ke kterému patří zdravá strava a pravidelný pohyb.

„Dceru jsem kojila osm měsíců a během té doby jsem přibrala ještě víc než během těhotenství. Tím, že jsem malá, každé kilo navíc je víc vidět. Jsem ráda, že jsem zhubla, každý, kdo tím prošel, ví, že je to velmi náročné a co to obnáší,“ řekla Dominika před časem Super.cz. V galerii se podívejte, jak to Dominice sluší.

Další články

Načítám