Hlavní obsah
Článek

Už nedávno Lucie Benešová (49) avizovala, že fotit se bude nejen v prádle, ale i v plavkách. Energická herečka si v poslední době oblíbila prezentaci na sociálních sítích a pro své vrstevnice je rozhodně inspirací.

Během své aktuální dovolené baví fanoušky nejen videi z hotelu na pláž, kdy pravidelně natáčí zprávy po cestě na „kozí“ stezce. Ale nafotila také sérii snímku v plavkách, které si na dovolenou zabalila. Herečka předvedla svou figuru hned ve třech modelech a plánuje nafotit i sexy reklamní snímky.

„Přiznám, že připravuji kolekci plavek. A zase do toho půjdu. Ale budu teď pár týdnů muset vydržet nejíst,“ svěřila s nedávno Lucie, která svůj bujný dekolt zkrotila v dvoudílném modelu se sportovním vrškem. „Nevadí mi, že je člověk ve věku, ale to, když se vyvalí různé věci, které tam nechci. Tak mám aspoň motivaci. A říkám, že ani ženy v našem věku se nemusejí bát ukázat,“ řekla Super.cz herečka, které odvaha rozhodně nechyb.

Snímky od moře udělala manželka Tomáše Matonohy také radost svým věrným fanynkám, ale také fanouškům. „Parádní plavky. Sluší moc,“ napsala jí jedna z žen. „Ve všech plavkách vypadáte božsky,“ stálo v jednom k mnoha komplimentů, které si Lucie přečetla. „Nádherná jako vždy. Prostě stále krásnější,“ vysekl Benešové poklonu jeden k jejích fandů.

Související témata:

Další články

Načítám