Hlavní obsah
Článek

Dress code na letní party byl Summer Vibe a modelka Karolína Mališová (27) ho splnila dokonale. Když vyšla z hotelu v modelu, kdy místo topu oblékla jen plavkovou podprsenku, vzbudila i nežádoucí pozornost.

Začal na mě hulákat nějaký pán z auta. Rychle jsem se zahalila do saka a byla jsem ráda, když jsem nasedla do taxíku a jela pryč,“ vyprávěla nám Karolína, které se díky jejím plavkovým variacím, kterými září na sociálních sítích, začalo přezdívat plavková královna.

„Mně to tak nepřijde, ale setkávám se s tímhle tvrzením. Ale co jiného fotit v létě? Mohla bych si obléknout tepláky a holiny a jít na houby, ale nebylo by to tak zajímavé,“ smála se Karolína, která má letos za sebou už řadu zahraničních cest, ovšem i krátkých a pracovních, tak to prý trochu mate. „Ale v plavkách jsem se nafotit stihla,“ dodala.

K moři se opět chystá v létě po karlovarském filmovém festivalu, kde bude mj. předvádět na přehlídce Beaty Rajské (61). „Potom bychom chtěli vyrazit na dovolenou s přítelem. Těšíme se, protože jsme spolu teď dlouho nikde nebyli,“ upřesnila.

Další články

Načítám