Hlavní obsah
Článek

Pokud jste si také mysleli, že Jessica Alves (40) již nemá čím překvapit, zaručeně vás vyvedeme z omylu. Poslední série fotek, která má působit jako nečekané přistižení paparazzi během převlékání Jessicy do bikin a jejího následného „omylem“ vypadnutého ňadra, je opravdu něco, nad čím zůstává rozum stát.

Čeho všeho jsou lidé pro pozornost schopni? Ve fotogalerii naleznete jasnou odpověď. Britská televizní a internetová osobnost z reality show, která v životě neproslula ničím jiným než obrovským množstvím plastických operací, tráví poslední dny se svými podobně naladěnými přáteli ve Spojených státech. Jedním z nich je i Justin Jedlica známý jako živoucí Ken. Jejich další kamarádka Marcela Inglesias, která si pro změnu nechává říkat lidská panenka, má očividně ještě co dohánět a jako jediná vypadá bez nánosů make-upu stále relativně normálně.

Zatímco o víkendu společně tahle trojka pařila v podniku v Los Angeles, kde si jich nešlo nevšimnout, ještě větší komedii předvedli na pláži v Malibu, kde si fandové do plastik dali dostaveníčko.

Jessica, která se proslavila ještě před změnou pohlaví jako Rodrigo Alves, dokonce odhalila své značně upravené tělo včetně ňader bez horního dílu bikin. Doufejme, že tímto jsme z Jessicy viděli už maximum možného a další esa z rukávu na nás už příště nevytasí…

Související témata:
Justin Jedlica

Další články

Načítám