Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová (34) alias Plastic Queen se o víkendu objevila na galavečeru Clash of the Stars v doprovodu bývalého mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55). Během turnaje si vyměnili několik letmých dotyků. Když si šli pro občerstvení, tak se dokonce drželi za ruce, ale svůj vztah veřejně nekomentovali.

Nyní Eva, která je mimo jiné bývalou účastnicí reality show VyVolení, na facebooku uvedla, že je „ve vztahu s Jaromírem Soukupem“, což na jejím profilu vzbudilo rozruch mezi jejími přáteli. Řada z nich si totiž stále myslí, že se jedná o promyšlený kalkul a Eva s Jaromírem ve skutečnosti vůbec není, což si mysleli i fanoušci na galavečeru Clashe.

Nyní ale nevěřícně reagují i známá jména. „Tak to si děláš pr*el… je to vtip, viď, promo…,“ ptal se Evy moderátor Petr Vojnar (48). „Není to vtip,“ odpověděla mu stručně Eva. „To je jen pro média,“ psali další. „Není,“ stála si za svým Plastic Queen.

„Evčo, ty jedeš bomby,“ vzkázala jí další účastnice z VyVolených Věra Patt. „Konečně nějaká relevantní informace pro Agátu,“ nechybělo v komentářích ani rýpnutí do Soukupovy ex. „Doufám, že to je jen fáma, jinak je to úplné dno,“ kroutili hlavou další.

A nemohly chybět ani dotazy na to, kdy bude svatba a mimčo, což zatím Jaromírova nová láska (pokud to opravdu není jen sehrané divadélko) nechala bez komentáře.

Další články

Načítám