Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt zpěvačky Victorie (†40) zasáhla celý český šoubyznys. Zpěvačku měl podle tureckých médií zabít její manžel David Thomas Blyth, který následně spáchal sebevraždu. Policie ale zatím prověřuje i možnost, že vraždila třetí osoba.

Zpěvačka se společně se třemi dětmi do Turecka odstěhovala před několika lety, její muž totiž v Ankaře začal podnikat. Victoria kvůli němu utlumila svou slibnou kariéru zpěvačky. „Manžel žil v cizině, já v České republice, kde jsem měla kariéru. Manžel dostal pracovní příležitost v Turecku a řekl, že se musím rozhodnout. A rodina je pro mě důležitější, tak jsem se rozhodla,“ řekla před necelými dvěma měsíci v pořadu Superchat na Super.cz.

Zatímco jedna ze zpěvaččiných kamarádek Super.cz řekla, že jí ještě nedávno Victoria říkala, že je v manželství spokojená, objevily se i informace, že ne vše bylo u na první pohled ukázkového páru zalité sluncem.

Podle Blesku prý Victoria svého muže před lety načas opustila, protože mu přišla na románek s asistentkou. „Právě v té době jí došlo, že by taky jednou mohla skončit s dětmi na ulici a bez prostředků, proto se rozhodla pojistit pro případ, že by byla znovu podváděna a musela to řešit,“ citoval web jednu z kamarádek Victorie.

Roku 2020 si zpěvačka v Praze pořídila dva luxusní byty v Pařížské ulici v hodnotě více než 58 milionů korun. Nemovitost pak měla napsanou pouze na sebe a prý se do ní plánovala přestěhovat, pokud by se rozhodla vrátit se zpátky do Česka.

Svůj odchod od manžela si ale zjevně nakonec rozmyslela. I ve zmíněném Superchatu na Super.cz, který byl posledním rozhovorem zpěvačky pro česká média, o životě v Turecku nemluvila špatně, přiznala ale, že si na sebe s manželem museli zvyknout, protože spolu najednou začali trávit mnohem více času, než byli zvyklí.

„Jsme stále spolu, už hrozně dlouho. Ale museli jsme se naučit spolu žít. On byl vždycky čtyři týdny v Česku, pak šest týdnů mimo republiku. A najednou jsme byli spolu a do toho ještě přišel covid. To byl, musím říct, masakr,“ přiznala s tím, že jsou všichni spokojení. O pár týdnů později ale bohužel došlo k tragické události.

Další články

Načítám