Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková (28) je stále plná dojmů z páteční svatby. Svůj den D si nevěsta užila, a jinak tomu nebylo ani během svatební noci. Ta, jak nám sama prozradila, byla obzvláště pikantní. Charlotte promluvila i o zakládání rodiny.

První velký vztahový milník, stvrzení sňatku před oltářem, mají Charlotte a Martin za sebou. Pár si řekl své ano v pátek 20. 9. na radnici v Hostivici, a to po pár měsících vztahu - se svatbou rozhodně dlouze neotáleli. Co mají v plánu dál? Je na pořadu dne zakládání rodiny? Jak prozradila Charlotte pro Super.cz, po vášnivé svatební noci je možné snad cokoliv.

„Dali jsme wellness, saunu, bazén. Hlavně překrásný pokoj, který působil jak z pohádky, nás natolik rozžhavil, že můžeme čekat opravdu cokoliv. Necháváme všemu volný průběh, do ničeho se netlačíme,“ rozpovídala se pro Super.cz Charlotte. Do větších detailů však nezacházela.

Až na početí potomka někdy skutečně dojde, Charlotte s Martinem už mají jasno ve jménech nebo koníčcích, kterému se bude dítě věnovat. „Každopádně jména našich budoucích dětí už vymyšlený máme. A sporty, na které by mohly chodit, tak taky,“ říká jistě.

Další články

Načítám