Hlavní obsah
Článek

Petra Kvitová (34) se stala 7. července maminkou. Česká tenistka přivítala na svět syna, který dostal tradiční jméno Petr.

Informaci o porodu sportovkyně sdílela na sociálních sítích, kam nyní přidala novou fotografii. A to se svým manželem Jiřím Vaňkem, který si své lásky už odvezl z porodnice domů. Z očí novopečených rodičů je krásně znát, jak velká radost jim do života před pár dny přišla.

„Chtěla bych poděkovat nemocnici Motol v čele s panem přednostou Chmelem, paní doktorce Čermakové a v neposlední řadě personálu, sestřičkám za skvělou péči a přístup. Jste skvělý tým,“ uvedla Petra Kvitová na sociálních sítích ke dvěma fotografiím, kde se opět objevily stovky milých komentářů a gratulací.

Novopečená maminka prožívá krásné období, ve kterém bude velmi zaneprázdněná. Přesto se jí už někteří lidé ptají, zda se vrátí na tenisové kurty. Poslední zápas odehrála minulý rok v říjnu a fanoušci by ji zajisté chtěli vidět na kurtech co nejdříve. Zda se Petra rozhodne pro návrat, je ale zatím ve hvězdách.

Související témata:

Další články

Načítám