Hlavní obsah
Článek

Děti už trochu odrostly, tak má čas se víc věnovat divadlu. Zatímco loni v létě zkoušel muzikál Anděl Páně pro Hudební divadlo v Karlíně Ondřej Rychlý, letos přišla řada na jeho manželku Terezu Rychlou. Snacha Petra Rychlého (59) získala jednu z hlavních rolí v muzikálu Beetlejuice.

„Dětem je pět a dva roky, takže trochu povyrostly, a řekli jsme si, že mohou být celé léto s tatínkem. Jsem strašně ráda, že můžu takhle intenzivně zkoušet. Za to mému milovanému muži děkuju,“ vzkázala prostřednictvím naší kamery Tereza, kterou mohli divadelní diváci vidět i v jiných pěveckých rolích v představeních Petr Pan a Elefantazie v Divadle ABC. Není ale pouze divadelní herečkou, natáčí televizní projekty a filmy, o nichž stejně jako o své aktuální muzikálové roli také promluvila v našem videu.

Protože jsme se potkali na akci, jejíž součástí byl i závod na paddleboardech na Vltavě, nemohli jsme se během rozhovoru nedotknout toho, jak se dvojnásobná maminka stará o svoji postavu, kterou předvedla i v plavkách. „Ono je to se dvěma dětmi docela náročné. Ale s manželem chodíme taky rádi cvičit,“ prozradila.

Uvedla také, že aktuálně jim s manželem dvě děti stačí. „On je sice ze čtyřech dětí, i když jsou jen dva vlastní sourozenci, a já ze třech, ale máme chlapečka a holčičku a takhle nám to zatím vyhovuje. Jsme šťastní,“ uzavřela.

Další články

Načítám