Hlavní obsah
Článek

Na Pražském hradě bylo zase pěkně rušno! Petr Pavel tu přivítal úspěšné olympioniky a paralympioniky, kterým poděkoval za jejich nasazení a skvělou reprezentaci Česka na nedávném sportovním svátku v Paříži. I této bohulibé události někteří lidé využili k útoku na první dámu Evu Pavlovou kvůli možnému odměňování, které je aktuálně ve hře.

„Účast našich sportovců, včetně mládeže, na olympiádě a paralympiádě v Paříži byla více než důstojnou reprezentací naší země. Je výsledkem individuálních úsilí, ale i odhodlání všech jako týmu. Každý z příběhů je velkou inspirací a je obdivuhodné sledovat, jak český tým naplňuje olympijskou myšlenku respektu a spolupráce, která je velmi potřebná nejen během her,“ nechal se slyšet prezident.

„Chtěl bych také ještě jednou poděkovat za vřelé přijetí na paralympiádě v Paříži a za to, že jste naopak vy přijali dnešní pozvání na Pražský hrad,“ doplnil.

„Pane prezidente, děkujeme! Opět to byl fantastický zážitek,“ uvedli poté zástupci Českého paralympijského týmu, kteří si z Pražského hradu odnesli vzpomínky, které jim nikdo nevezme. „Respekt a poděkování každému z nich,“ reagovala na síti X Veronika. „Děkuji, pane prezidente,“ nechala se slyšet Hana.

To už se šikovali i zlí jazykové. A tentokrát se opravdu vyznamenali. Představa, že by první dáma měla pobírat necelých sto tisíc korun měsíčně, některé lidi dost rozdováděla. A považují to za nehoráznost.

„A kde je první dáma, pane prezidente? Stávkuje kvůli apanáži?“ ptal se Roman. „A manželce jste už kreditku půjčil?“ zkusil to Roman, který se také neudržel a reagoval na události posledních dní, kdy se nemluví o ničem jiném než o možném odměňování první dámy.

Nutno podotknout, že Eva Pavlová manžela nedoprovází na všech akcích a je to tak od počátku jeho funkčního období.

4
fotky

Další články

Načítám