Hlavní obsah
Článek

Další pořádný režisérský zářez na pažbě má Petr Jákl (51). „Režíruji a stříhám dokument o Mickeym Rourkovi,“ pochlubil se, že mapuje život hollywoodské hvězdy, kterou vynesl na vrchol erotický snímek 9 a 1/2 týdne, kde hrál s Kim Basinger. Během života ale spadl Mickey Rourke také na dno.

„Momentálně mám v hlavě, jaké množství archivů musíme získat, protože jsem sice kdysi dělal český dokument, ale takhle celosvětový ne. Sice to někde najdete, ale pak musíte zjistit, kdo má práva, protože jsou to věci i ze 70. a 80. let. Je to náročné,“ připustil Petr.

Mezi starší filmy patří právě i nezapomenutelný snímek 9 a 1/2 týdne i další kousek nabitý erotikou Smyslná orchidej. „To jsem si dal záležet na výběru klipů a šoupnul si je tam. Používám hodně částí filmů, abych vyprávěl jeho příběh, protože jeho životní story je hodně podobné jeho některým filmům,“ vysvětloval.

Úplně jsem si vzpomněl na led po celém těle anebo jak ji tam koupe v medu a ty scény s jahodami. Všichni to tenkrát zkoušeli, i já. Zkoušeli jsme to s manželkou, ale musí na to být ta správná nálada. Je to o totálním uvolnění a my s Romčou máme krásný zrelaxovaný vztah, kdy nic není špatně,“ rozpovídal se v našem videu i o manželské erotice.

6
fotek

Další články

Načítám