Hlavní obsah
Článek

V hlavní roli moderátorka Zorka Hejdová a účastníci předchozích sérií. Vyrazili jme na setkání se známými tvářemi reality show Love Island, která již brzy opět odstartuje na televizních obrazovkách. Kdo ze srdíček dorazil v páru a co jsme se dozvěděli o zákulisí? Připravili jsme pro vás mini vlog.

Láska všude, kam se podíváte! Vítězové druhé série Kryštof Novák a Denisa Valová, Hana Dědková s Jakubem nebo Paulina a Honza. Nejen tyhle zamilované páry jsme potkali v pondělí dopoledne během setkání se Zorkou Hejdovou (34) těsně před jejím odletem na ostrov lásky, na Kanárské ostrovy, kde zanedlouho vypukne natáčení 4. série reality show Love Island. I letos bude celým pořadem provázet právě Zorka. „Bude tam spousta nových twistů, máme mnoho překvapení a es v rukávu,“ láká ke sledování.

„Dostala jsem důrazný ukazováček, že o tom nesmím mluvit, ale rozhodně mohu slíbit, že se diváci nebudou nudit a že i když je to už 4. série, tak že bude o co stát,“ slibuje Zorka. Té zbývá už jen několik posledních a dosti hektických dnů do odletu, přesto se již nemůže dočkat.

To stejné ovšem nemůže říct modelka Gabriela Gášpárová (23), která letos poprvé nebude na Kanárech přítomna. Zatímco 1.sérii strávila jako účastnice, 2. a 3. společně s přítelem Petrem Havránkem jako moderátorka sesterského mini pořadu Beach Hut. Letos však Pítr na ostrov vyráží sám. „Hrozně se těším. Těžko se mi ale srovnává s tím, že poprvé po třech letech tam nebudu a že jsem tam Pítra pustila samotnýho. Jestli se mi vrátí s nějakou bombshellkou, tak mu vytrhám vlasy a nejen jemu,“ směje se v našem mini vlogu z akce.

Další články

Načítám