Hlavní obsah
Článek

Léto za pár týdnů končí a politici si užívají poslední volnější dny. Výjimkou není ani premiér Petr Fiala, který je rád, že stihl výstavu, kam chtěl s manželkou Janou už dlouho vyrazit. Při té příležitosti se od lidí dozvěděl řadu zajímavých věcí.

„Dlouho jsem se chtěl podívat na skvělou výstavu Nové realismy, ale nějak nevycházel čas. Jsem rád, že jsme to s Janou ještě stihli,“ pochlubil se předseda vlády. „Vřele doporučuji, už jen deset dnů,“ doplnil.

Reakce lidí na sebe nechaly dlouho čekat. „Děkujeme za tip. Je úžasný, že v tom množství práce, kterou pro nás a naši zemi děláte, si najdete čas na kulturu,“ vzkázal premiérovi Robert. Našly se i vzkazy, které směřovaly k jeho manželce Janě.

„Už někdo doporučte paní stylistku a kadeřnici,“ poradila její jmenovkyně Jana, které se podle všeho outfity paní premiérové příliš nelíbí.

„Nemyslíte, že už by bylo opravdu na čase, aby paní Jana jako manželka premiéra přestala dělat České republice svým stylem ostudu na všech akcích, kde doprovází manžela?“ přisadila si v následné diskuzi na Facebooku Hana, která si servítky zrovna nebrala.

„Jste nejlepší premiér a světový lídr,“ rozštípl to Martin, který to svým příspěvkem patřičně „zastřešil“.

Další články

Načítám