Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že Petr Fiala vidí sklenici spíše poloplnou než poloprázdnou. I na setkání v Hradci Králové viděl hotové zástupy. Zlí jazykové ale tvrdí, že o žádnou masivní podporu rozhodně nešlo a že se není čím chlubit.

„Mám velkou radost z toho, kolik vás přišlo za námi do Hradce,“ informoval na svém facebookovém profilu předseda vlády z Hradce Králové. Je samozřejmě otázkou, jaké měl představy, když mluvil o hojné účasti. V tomto ohledu se s lidmi docela rozchází. Však mu to také rádi spočítali.

„Těch pár lidí se snadno vešlo vedle vás. Podpora jako hrom,“ pravila v reakci na jeho slova Jana. „Rodinné setkání,“ přisadila si Miriam. „Hradec Králové má 92 tisíc obyvatel. Na fotkách vidím nanejvýš 30 až 40 lidí. Máte masivní podporu,“ spočítal to premiérovi Pavel.

„Komparz,“ utrousila Alena. „To je šaškárna, koukám že Fiala objíždí, co se dá, aby se hodně zviditelnil,“ nechal se slyšet František, který správně odtušil, že představitelé politických stran objíždějí republiku, aby se před nadcházejícími volbami blýskli.

„Alenka se fotila s pávy, ale Fiala se fotí všude a s kde kým,“ zhodnotila Hana s narážkou na snímky Aleny Schillerové v parku ministerstva financí, za které to exministryně pořádně schytala.

Jisté je, že nejde o poslední dostaveníčko Petra Fialy. Bude zajímavé sledovat, jaké podpory se mu dostane v dalších městech Česka. A taky jak to předseda ODS okomentuje.

Další články

Načítám