Hlavní obsah
Článek

Bývalá zpěvačka populární dívčí kapely Atomic Kitten Kerry Katona (44) si užívá na dovolené na Kypru. Společnost jí dělají její mladší děti, a především milovaný snoubenec Ryan Mahoney (36).

Katona se nechala zvěčnit ve žlutých bikinách, na jednom ze snímků si pak pročítala svou vlastní biografii. Katona má neustále problémy s váhovými výkyvy. I tak se jí ale podařilo zhubnout a svou postavu hrdě vystavuje v plavkách, a to i s povislou kůží na břiše.

Katona je už pětinásobnou mámou, která v minulosti bojovala s nevyzpytatelným jojo efektem. V poslední době se ale snaží udržovat ve formě. Pomáhá jí v tom i její snoubenec, který je fitness trenérem. Fitness kráska sice z někdejší popové hvězdy asi už nikdy nebude, ale důležité je, že se sama cítí skvěle.

Ač už má Katona pět dětí, její snoubenec ji stále přemlouvá, aby s ním měla ještě dalšího potomka. Ona sama to ale ještě nedávno odmítala.

„Ryan ode mě může vždycky odejít a mít dítě s mladší ženou, nechci s ním mít dítě jen proto, aby se mnou zůstal, takhle bych uvažovala možná před deseti lety,“ řekla magazínu OK! Katona. Ryan by si ale společného potomka moc přál. „Když jsem byla na vyšetření, dopadlo dobře, prý mám ještě folikuly, takže bych dítě mít mohla, ale asi bych měla problém jej donosit,“ dodala Katona s tím, že pokud by na možnost mít šestého potomka přistoupila, tak jedině s pomocí náhradní matky.

Další články

Načítám