Hlavní obsah
Článek

Neonově zelené bikiny velmi úsporného střihu v pondělí vytáhla ze skříně americká herečka Tori Spelling (51). Ta si na chvíli dala oraz od svých pěti dětí a s kamarádkou Laurou Rugetti se vydala na pláž v Malibu.

Představitelka Donny Martin z devadesátkového televizního hitu Beverly Hills 90210 našla spřízněnou duši ve své kadeřnici, a jelikož je prý i velmi vtipná, pobyt s ní je pro herečku i jakousi terapií. Laura jí byla velmi nápomocná i v době, kdy si Tori procházela těžkým obdobím s manželem, hercem Deanem McDermottem. Zda za jejím dramatickým váhovým úbytkem stojí partnerské trable nebo „zázračný“ hubnoucí prostředek, který užívá půlka Hollywoodu, není jasné.

S tím se sice až na několikátý pokus, ale zato zřejmě už opravdu definitivně rozešla před rokem a letos v březnu oficiálně požádala o rozvod. Ten je tak pochopitelně zatím v procesu řešení a i vzhledem k jejich pěti dětem a společnému majetku se zřejmě ještě nějakou dobu potáhne. Ovšem manželé v minulosti opakovaně tvrdili, že jsou na pokraji bankrotu a nejsou schopni platit účty.

Situace byla přitom o to neuvěřitelnější, že Tori pochází z jedné z nejbohatších a nejvlivnějších rodin v Hollywoodu. Jejím tatínkem byl producent Aaron Spelling a herečka strávila dětství v tehdy nejdražším sídle v Los Angeles známém jako The Manor.

Aaron kromě zmiňovaného Beverly Hills 90210, kam obsadil dceru do jedné z hlavních rolí, produkoval i další seriálové hity, jako je Dynastie, Melrose Place, Charlieho andílci, Sedmé nebe, Čarodějky a další. Herečka dokonce svého času musela bydlet u známých, po levných motelech a loňské léto trávila s potomky v karavanu. Zda šlo spíš o dobrodružnou dovolenou, nebo nutnost, se přesně neví. Nyní by měla bydlet i s dětmi v pronajatém domě o pěti ložnicích v San Fernando Valley.

Další články

Načítám