Hlavní obsah
Článek

Pět let uběhlo od smrti národem milovaného Karla Gotta (†80). Na fenomenálního zpěváka pravidelně vzpomínají nejen jeho fanoušci, ale společné chvíle si připomíná také Ivana Gottová s dcerami Charlotte a Nelly.

Vdova na zesnulého Karla Gotta už s pravidelností vzpomíná na sociálních sítích, kdy příznivce potěší dojemnými slovy nebo rodinným snímkem, který dosud neviděl světlo světa. Tentokrát si připravila celou koláž vzpomínek.

„Nejdražší Karle! Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez Tebe neskutečně rychle uteklo! A kolik věcí se za tu dobu v naší zemi a ve světě událo! Nestačil by ses divit! I když… přeci jen jsi tušil některé události dříve než většina z nás,“ stojí na začátku dopisu, který poslala Ivana Gottová svému muži do nebe. „Jak mnohokrát napsali Tvoji příznivci - doba se dělí na éru za Karla a dobu po Karlovi! Věřím, že mohu mluvit právě i za ně, jak strašně moc nám tady všem stále chybíš!“ svěřila se smutně Ivana, která si je vědoma toho, jak velké množství fanoušků odchod Gotta stále oplakává.

„1. říjen bude pro mě navždy spojený s bolestnou vzpomínkou Tvého odchodu, a proto už pět let nemohu slavit narozeniny s naší společnou kamarádkou Ilonou, i když Tobě by to jistě nevadilo. Rád jsi slavil a oslavoval životy druhých. Rád sis na život se všemi připíjel. A tak i za Tebe připiji k dnešním narozeninám nejen Iloně Csákové, ale také panu Jiřímu Suchému. NA ŽIVOT! Náš milovaný Kájo, Tvá nesmrtelná duše se dnes musí cítit tolik šťastná, jak na Tebe VŠICHNI a VŠUDE v nejlepším vzpomínají,“ svěřila se Ivana Gottová ve svém dojemném prohlášení.

S Karlem Gottem spolu vychovávali dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii, ze kterých se během posledních let staly mladé slečny. Ivana Gottová se po odchodu svého manžela snaží starat o jeho odkaz, a to například při pořádání vzpomínkových koncertů.

„Prožila jsem s Tebou téměř dvacet let nádherného života. Byl jsi mi vším. Rádcem, oporou, inspirací. Přítelem a manželem, který mi dal dvě báječné dcery. Věřím, že jsem Ti to dobro, co jsi vždy a všude rozdával, svou láskou a péčí vracela. Též chci věřit, že mé úsilí o důstojné udržování Tvého jména Ti tam nahoře dělá velkou radost,“ napsala dojemně Ivana, která čas do času vyrazí do společnosti také se svými dospívajícími dcerami.

„Snažíme se Ti tady dole nedělat ostudu. A víme, že ji ani neděláme. Vzpomínáme na Tebe všechny tři s největší láskou, pokorou a vděčností. Jsi navždy v našich srdcích. Tvé Ivana, Charlotte a Nelly,“ stojí ve zprávě, která dojala věrné příznivce Karla Gotta k slzám.

Další články

Načítám