Hlavní obsah
Článek

Už za pár hodin nasedne do letadla a s manželem a synem odletí na dva měsíce na Kanárské ostrovy. Zora Hejdová (34) je na moderování pořadu Love Island připravená, i co se týče outfitů, v nichž ji diváci uvidí.

Na Gran Canarii už odletělo pět kufrů s mými pracovními outfity, plné šatů a bot. Vybíráme je společně se stylistkou Danielou Pilnou. Vždycky se musím smát reakcím, kdy lidé řeší, co jsem to na sebe nechala navléct. Takže bych je chtěla ujistit, že opravdu u výběru jsem. A že jsou některé modely extravagantní? Já mám módu ráda a myslím, že to k tomuto typu pořadu patří,“ míní Zorka.

Při posledním pražském setkání nás překvapilo, že nemá moderátorka vůbec nalakované nehty. „To je proto, že lak budeme ladit k outfitům, takže by to nemělo cenu. Počítám, že budeme tak třicetkrát lakovat a zase odlakovávat, takže nehty dostanou zabrat. Ale to i vlasy,“ upřesnila.

Pokud jde o soukromé balení, domnívá se, že rodina si vystačí se dvěma velkými kufry a dvěma příručními zavazadly. Syn s ní zůstane na ostrově po celou dobu natáčení, manžel dvakrát odletí kvůli natáčení. „Ale to zase přijede moje rodina, tak nebude ani chvilku sám,“ ujistila nás moderátorka.

Další články

Načítám