Hlavní obsah
Článek

Dagmar Havlová (71) před několika měsíci přišla o svou milovanou fenku Grace. Před dvěma týdny se ale svým fanouškům svěřila s tím, že jí do života vstoupil nový psí kamarád. A teď zveřejnila snímek, který lidi nadchl. A nejen kvůli pejskovi.

Boxerku Grace dostala Dagmar Havlová před dvanácti lety na křtu knihy a od té doby se stala jejím věrným parťákem. Na konci května tohoto roku ale přišla smutná zpráva. „Děkuji za 12 let lásky, štěstí a radosti, můj andílku. Nikdy na tebe nezapomenu. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů,“ napsala tehdy na sociální síť. Poté si herečka a bývalá první dáma musela „odžít“ svůj smutek, aby mohla do svého života vpustit nového člena rodiny.

A tím se stala fenečka Jackie, kterou Dagmar ukázala světu před dvěma týdny. A přiznala, že je to úplně malinké miminko. A od té doby už sdílela několik střípků z veselého života s pejskem plným energie. Fanoušky potěšila i fotkou, na které drží Jackie na klíně, z misky jí něco dobrého a fenka na ni zálibně hledí. „Kdo dostal tu poslední lžičku, co myslíte?“ napsala k fotce. A pod ní se ihned objevila spousta komentářů.

„Myslím, že určitě štěňátko… a vy vypadáte nenalíčená úžasně mladě a svěže,“ napsala Martina. „Pejsek je miláček, ale Vy, nenalíčená, s nádhernou pletí, Vy jste prostě zázračná,“ přidala se Diana. „Samozřejmě pejsek… U nás je to úplně stejně. Mimochodem, vypadáte krásně,“ píše Eva. „Jú, jste super dvojka… ale musím Vám říct, že máte fakt skvělou pleť!“ lichotí Michaela. Tak uvidíme, jaké další zážitky se svou fenečkou bude Dagmar ještě sdílet.

3
fotky
Související témata:

Další články

Načítám