Hlavní obsah
Článek

Do reality show Zrádci vkládá vedení Primy velké naděje. Přece jen už bylo na čase vytasit se s nějakou peckou, a přebít tak hořkou pachuť, která zůstala po seriálu Eliška a Damián. Soudě dle reakcí diváků se to povedlo, nový pořad v čele s Vojtou Kotkem (36) bodoval. Neochvějnou pozici Policie Modrava přesto neohrozil.

„Kotek je tady naprosto skvělý,“ jásal divák Vašek na facebookových stránkách Primy. „Já čekal úplnou nudu, ale toto bude trhák jak sviňa. Vypadá to hodně dobře, už teď se nemůžu dočkat druhého dílu. Vojta je tady v té roli naprosto perfektní,“ přitakal Jakub. „Mě to bavilo, měla jsem kdysi ráda i cizí verzi a jako dítě jsem to milovala,“ doplnila Jana, která vzpomněla předlohu v podobě Městečka Palermo.

„Myslela jsem si, že to bude nějaká blbost, ale zaujalo mě to. Na druhý díl se budu určitě dívat, konečně něco jiného než Modrava,“ nechala se slyšet Petra. „Za mě je to super a o mnohem lepší než ta Policie Modrava, alespoň je tu něco nového,“ přidala svůj názor Tereza.

„Vojta je prostě wow! Celkově mě to baví, těším se na další díl,“ rozzářila se Kateřina. „Držím Primě pěsti, ať má po delší době pořad, který boduje a všechny převálcuje. Osobně se mi to líbí, parádní soutěž,“ popřála tvůrcům její jmenovkyně.

„Mi neříkejte, že to bude jen jednou týdně,“ vyděsila se Andrea, která by novinku ocenila rozhodně častěji než jen v neděli. „Vojtu Kotka nemusím, ale tady mu to teda sedlo, je výborný. A vypadá to, že i pořad bude zajímavý, napínavý,“ věří Vendula.

Asi nepřekvapí, že skalní fanoušky Policie Modrava novinka nepřesvědčila. „Nedívám se na kraviny, lepší Policie Modrava, i když opáčko, to mi nevadí,“ oznámila Dana, která se šumavských scenérií protkaných mordy ne a ne nabažit.

Možná i proto byl reprízovaný seriál Novy jedničkou nedělního večera, kdy si ho vybral víc než 1,2 milionu diváků. Zrádce zvolila zhruba polovina, tedy bezmála 600 tisíc lidí u obrazovek.

Další články

Načítám