Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že největší starost Pepy Kokty (67) je v poslední době stavět se za svou ženu Ornellu (31). Nejdříve si to vyřídil s kritiky, kteří ji pomlouvali kvůli tomu, že manžela nechala doma s dětmi a odjela k moři, teď si to přes sociální síť vyřídil s její sestrou Charlotte (28).

Záhady a dohady kolem Charlotte Štikové neberou konce. Chvíli je ztracená, podruhé se ukáže ve Varech a dává rozhovory, poté o ni má její rodina opět strach. Veřejně o ní mluví její máma Monika Binias (52) i sestra Ornella, která se o ní nedávno zmínila s tím, že Charlotte údajně zažívá krušné období. Ta ale místo toho novinářům řekla, že nic z toho není pravda a že obě dámy se na ní snaží jen vydělat prostřednictvím svých pořadů.

Její švagr Pepa Kokta už toho ale má dost, a tak se rozhodl zareagovat veřejně, prostřednictvím sociálních sítí. Použil úryvek z médií, ve kterém se Charlotte rozčiluje nad tím, jak ji její příbuzné využívají, a napsal svůj názor.

„Tak asi tak, drahá Šarloto: Ty tvoje vzkazy přes Blesk pro Ornellu jsou šílený. Ty sama víš, kolikrát ti už Orny chtěla pomoci a odvézt tě k nám, kde by ses dala do kupy. Naposled předminulou neděli, kdy jsi jí brečela do telefonu, a všechno to, co řekla ve svém podcastu, měla od tebe. Takže si nic nevymyslela. Už sedala do auta, že pro tebe jede, a ty voláš, že čekáš na nějakýho chlapa z Ostravy a že s ní k nám nepojedeš…,“ začal vysvětlovat Josef Kokta a jeho výčet rozhodně nebyl u konce.

„Nakonec jste celá partička odjela do Varů se předvést mediím. Pak Ornelle voláš z Varů, aby ti poslala peníze na účet nějakýho chlapa, a když ona odmítla, tak jsi jí řekla: ‚Vyliž si p*del.‘ To je šílený, nemyslíš? A teď budeš přes novináře posílat vzkaz Ornelle, ať na tobě nevydělává? Na tobě ona nevydělala ani zlámanou grešli. Ona o tobě nemluvila vůbec dlouhou dobu, a to, že před 14 dny řekla něco o novodobém otroctví, tak to z tvého pláče v telefonátu vyrozuměla, že jsi úplně v hajzlu a že potřebuješ okamžitou pomoc. Už o tobě mluvit nebude, neměj obavy. I když se tím, co předvádíš, moc trápí. Furt je to tvoje sestra víš?!“ psal dál Pepa a z jeho slov bylo znát, jak se kvůli své ženě trápí.

Ornella alespoň ví, že v Pepovi má skutečnou oporu a že se za ní postaví vždy, stejně jako v pátek, kdy odcestovala s kamarádkou do Itálie a Pepovi pak někteří lidé spílali, že by se jeho žena místo výletů měla raději starat o rodinu. Teď už ale vědí, že u něj ve stížnostech na Ornellu narazí. Stejně jako Charlotte, která v současné době zřejmě neví, jestli svou rodinu vzít na milost, nebo ji poslat do horoucích pekel.

Další články

Načítám