Hlavní obsah
Článek

Pepa (67)Ornella (31) Koktovi působí i přes velký věkový rozdíl jako velmi šťastný pár. Jedna věc prý ale manželce podnikatele vadí. Že ji skoro nikdy neumí vyfotit tak, aby se jí to líbilo. Teď se to ale Pepovi konečně povedlo.

Ornella i její manžel často na sociálních sítích sdílejí střípky ze svého soukromého života. Většinou se jedná o scénky z každodenního života odehrávající se u manželů doma nebo na zahradě jejich domku. V poslední době si ale Pepa s Ornellou a třemi dětmi přece jen někam vyjedou a pak není nouze ani o fotografie z cest. Naposledy si rodinka zajela zrelaxovat do zámeckého resortu ve středních Čechách, kde jedna noc běžně vyjde na několik tisíc korun.

„Relax a žádný túry,“ napsal Pepa k prvnímu videu z pobytu. Manželé si užívali romantiku, oslavili svátek Svena a také samozřejmě nechyběla koupačka. A právě během ní podnikatel vytvořil snímek, který se konečně hodil do rodinného alba a na sociální sítě. „Tahle fotka se mi povedla, myslím. Většinou je s mým focením Orny nespokojena,“ přiznal Pepa k fotce, kde Ornella sedí v černých jednodílných plavkách u bazénu a zamyšleně hledí do dáli.

A spousta sledujících, hlavně dam, Josefovi dala za pravdu, a prý dokonce může začít fotit profesionálně. „Tak ta se vám, Pepo, opravdu povedla. Orny je na té fotce nádherná. Prostě kočka,“ rozplývá se například Drahomíra. „Nádherná fotka a Ornella… čím starší, tím krásnější,“ chválí Lenka. „Je vidět, že ji máte v oku, jak se říká,“ přidává se Evulka.

Dá se tak očekávat, že po takových pochvalách se Josef Kokta na focení své ženy ještě víc zaměří a fanoušci tak uvidí víc záběrů křivek jeho ženy.

Další články

Načítám