Hlavní obsah
Článek

Monika Binias (52) promluvila o vztahu se svojí starší dcerou Ornellou. Nejsou v kontaktu a jejich vztah je na bodu mrazu. Manžela Ornelly Pepu Koktu označila za otroka a soumara a dostávají se k ní prý i informace o tom, že Pepa není jediným mužem v životě Ornelly.

„Teď je náš vztah na nule. Předtím to bylo ve vlnách. Ona tak narostla, že jsem byla okamžitě vždy za idiota. Kdybych mohla vzít něco zpět, tak bych byla daleko přísnější máma. Ta největší chyba byla, že jsem byla až moc hodná a brala to na kamarádské bázi,“ řekla Super.cz o vztahu s dcerou Ornellou Monika.

Nemá v plánu vztah narovnat. „Kdyby šlo do tuhého, něco se s ní dělo, ozvala bych se. Buď se ale za své chování, lži, kecy omluví, jinak nejede vlak. Už jsem si uvědomila, že musím nastavit hranice,“ říká rázně.

Promluvila také o jejím muži Pepovi Koktovi. „Pepa převzal moji štafetu. Předtím jsem zařizovala a uklízela já. Teď je soumarem a otrokem on,“ usmívá se s tím, že se k ní dostávají informace i o tom, že Ornella má v životě i jiného muže.

„Píše to tak strašně lidí z různých okruhů, že nevím, jestli může být tolik náhod… Já jsem jednou viděla něco, co nebylo úplně košer. Ale to je jejich věc, jejich manželství, mě to vůbec nezajímá,“ dodala.

Další články

Načítám