Hlavní obsah
Článek

Už 2. září oslaví Andrej Babiš (70) významné životní jubileum. Moc odvázaný z toho ale není. Fanouškům se rozpovídal o tom, jak bude vypadat narozeninová party. Prý to nebude nic velkého.

„Dlouho jsem o tom přemýšlel a nakonec jsem se rozhodl, že to oslavím s rodinou, chybět nebude ani pár přátel. Nic velkého a pompézního ale nečekejte,“ nechal se slyšet.

„Ono není moc co slavit. To první číslo, které tam teď bude, to je peklo. To se mi vůbec nelíbí. Ale musím se s tím nějak smířit. Po covidu se cítím blbě, ale určitě se do toho dostanu a budu v kondici,“ ubezpečil své příznivce Babiš.

„S jakou rodinkou, lidi? Rodinka už není, pochopte to. Už je jen divadýlko pro veřejnost,“ reagoval v následné diskuzi Jaroslav, který si připravil vskutku svérázné blahopřání. Jistě se ani on nemůže dočkat chvíle, kdy se expremiér pochlubí fotkou z rodinného alba.

Chybět ani tentokrát nebude luxusní dort s číslovkou, podobně jako tomu bylo v případě oslav jeho blízkých. A hromada parádních a vtipných dárků. Monika Babišová (50) dostala od svého bratra vlnu na pletení, těšit se tak snad může i její manžel.

Poté, co šéf Hnutí ANO promluvil o narozeninové party, se lidé začali předhánět v gratulacích a přáních k narozeninám. Fanoušci mu vzkázali i to, že na svůj věk vůbec nevypadá. Našlo se ale i poměrně dost těch, kdo mu vzkázali, že by měl jít do zaslouženého důchodu. A ten by měl trávit nejlépe mimo Česko.

Další články

Načítám