Hlavní obsah
Článek

Šéfka Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (40) a předseda Senátu Miloš Vystrčil tak dlouho létali na Tchaj-wan, až se z toho konečně něco zhmotnilo! Společně tak velmi rádi a patřičně slavnostně konečně mohli přestřihnout pásku nového projektu, který odstartoval v moravské metropoli.

„Česko-tchajwanská spolupráce a její nový milník - další z výstupů naší Mise Tchaj-wan. Otevřeli jsme v Brně Centrum pro výzkum pokročilých čipů, které spolu s rekordní investicí na Moravě a v blízkých Drážďanech posílí ekonomické vazby v tomto klíčovém odvětví,“ rozzářila se na adresu jedné z prvních vlaštovek spolupráce, o které si Češi mysleli své. A najde se dost těch, kteří cestám do jihovýchodní Asie nevěří doteď.

„Takhle s úsměvem vám občané stříhají metr, další rok by vám hodil hlas jedině lobotom,“ dozvěděla se předsedkyně TOP 09 od Romana. „Podle průzkumů byste se nedostali do Sněmovny. Je to pravda?“ ptal se Emanuel.

Na obranu političky se záhy sešikovaly zástupy fanoušků, kteří ji brání a utěšují v boji s jejími odpůrci a voliči jiných stran. „Každý tvůj post je plný pozitivní energie a ten tvůj úsměv dokáže rozjasnit celý den. Máš jedinečný styl, který se nedá přehlédnout,“ zasnil se Daniel.

„Díky za to, že jste morálním kompasem v těžkých dobách. Skutečně se bojím o naši demokracii, snad vyhrajete a nebude nám ukradena. Myslím, že je zde hodně inteligentních, prozápadně orientovaných, hodnotově ukotvených lidí, kteří vás podporují, tak se nenechte zmást,“ vzkázal Pekarové Adamové Petr.

„Markéto, musíte stavět městské byty po vzoru Vídně. Ať oslovíte studenty, mladé lidi, matky v nesnázích a důchodce. Na hypotéku dosáhne jenom několik bohatých lidí nebo lidí žijících ve společné domácnosti,“ poradil jí taktiku do blížících se voleb Eduard.

Moc bytů už do voleb postavit nestihne, slíbit je ale může. Otázkou je, aby na to měla Markéta Pekarová Adamová vůbec čas. Teď, když se konečně začínají sklízet plody česko-tchajwanské spolupráce, ji čeká pořádný maraton. To bude samé stříhání pásek, cesty do nových závodů a center, pak zase na Tchaj-wan…

4
fotky

Další články

Načítám