Hlavní obsah
Článek

Za stylizované snímky s pávem to Alena Schillerová před časem pořádně schytala. Na focení ale nezanevřela, ba právě naopak. Faunu a flóru aktuálně vystřídaly bronzové sochy, které si exministryně dost oblíbila.

Když člověk většinu času tráví v Poslanecké sněmovně, na jednáních, pracovních schůzkách nebo rozhovorech pro tisk, není divu, že si rád odfrkne a přijde na jiné myšlenky.

Když během toho pořídí pár pěkných fotek, je to ještě lepší. Alespoň se má čím prezentovat, pokud jde o fanoušky, kteří jsou lační po momentkách politiků, kteří na čas odloží oficiality a ukážou se v lidštějším světle.

Schillerová v tomto ohledu jde štěstí naproti a na sociálních sítích je velmi aktivní. Na fotkách si i přes „paví aféru“ dává pořád záležet a jen tak něco ven nepustí. Po snímcích se zvířaty a květenou, kde nechyběly růžový keř, vinná réva nebo třeba anturie, nyní sází na bronzové sochy.

Ty sluší takřka všem, nehledě na to, že působí velmi majestátně a dodají vašemu sdělení váhu. A je úplně jedno, jestli se vyfotíte třeba s koněm, který je k vám otočený zády. Když „nakládáte“ ministru pro místní rozvoj Ivanu Bartošovi za digitalizaci, potřebujete mocného parťáka, který vaše sdělení patřičně zdramatizuje.

A to, že svou tvář proženete nějakým tím filtrem nebo aplikací, které vám zmladí bradu, to jen pověstná třešnička na pomyslném „fotodortu“. V případě Schillerové spíš bonboniéře, protože je z čeho vybírat.

Další články

Načítám