Hlavní obsah
Článek

Střípky z minulosti Pavol Habera (62) rád baví své fanoušky. Mezi svatý grál patří jeho džínové kraťasy, které si hudebník stále střeží ve skříni, čas od času vytáhle retro foto z dob, kdy je nosil, a k tomu přidá aktuální snímek.

Nebyl to však jediný model, kterým před lety vábil své fanynky. Slovenský hudebník nyní vytáhl retro fotku, na níž sedí za bubny ve vestičce a chlubí se odhalenou hrudí. „Vždy jsem chtěl být bubeník, ale když jsem přišel na konkurz do školní kapely, tak tam neměl kdo zpívat, tak jsem se odvážil já a už mi to nějak zůstalo,“ svěřil se Pavol Habera, který rozhodně pobavil.

„Teď bude velké dilema, zda je Paľo víc sexy ve vestičce, anebo v kraťasech,“ napsala jedna z fanynek pod snímek, který zpěvák sdílel. „Představila jsem si kombinaci obojího,“ napsala pobaveně další ze sledujících. „Nejvíc nádherný! Škoda že takhle nevypadají dnešní mladý chlapi, ty polodlouhý vlasy dřív byly top a hot,“ dostal Habera kompliment.

V jednom se fanoušci slovenského zpěváka shodli. Pavol se jim líbí pořád. A to i přesto že dnes má krátké vlasy a na pódiu se většinou objevuje jen v džínách a tričku. Podle některých by ale módu na koncertech mohl občas oživit. „Já myslím, že je čas vrátit osmdesátkový šatník na koncerty,“ stálo v jedné ze zpráv.

Související témata:

Další články

Načítám