Hlavní obsah
Článek

Zatímco v Praze to byli pávi, tak v Brně papoušci! Bývalá ministryně financí Alena Schillerová navzdory zlým jazykům nepolevuje a na sociální sítě sází jednu fotku za druhou. V jihomoravské metropoli se navíc pořádně odvázala.

„Poslední den prázdnin se vážně vydařil! Díky všem, kteří za námi na Moravské náměstí v Brně přišli, za vřelá slova podpory, velmi si jich vážíme,“ prohlásila v souvislosti s návštěvou jižní Moravy.

Společnost jí v tu chvíli dělali pestrobarevní opeřenci, které by na náměstí v Brně čekal jen málokdo. „A papouškům zvláštní poděkování za úžasnou trpělivost s námi všemi,“ vtipkovala poslankyně.

„Už se těším, jak se bude všade psát, že se Schillerová fotila se samejma ptákama,“ usmívala se Lenka. „Že nepřišli lidi ani na papoušky, příště děti a štěňátka,“ rýpl si Oldřich.

„Krásní papoušci. Přeji vám, paní Schillerová, krásný zbytek večera,“ tetelila se Veronika. „Jste úžasná, tolik vám fandím,“ přidala se Eliška.

Jestli to takhle půjde dál, bude se Schillerová příště fotit s tukany, plameňáky nebo třeba se pštrosy. Nepochybně jí to bude slušet se všemi zástupci ptačí říše.

Další články

Načítám