Hlavní obsah
Článek

Pavel Callta si splnil velký sen. Zpěvák si totiž pořídil v podhůří Šumavy kousek od Volyně obrovský statek, který aktuálně rekonstruuje.

Celkově na tom pracuju intenzivně přes 3 měsíce. Pomáhá mi můj kamarád Miloš, se kterým už spolupracuji několik let, a pak samozřejmě mnoho dalších lidí, jako zahradní architekti, elektrikáři, vodoinstalatéři, truhláři, malíři, šikovný holky z uklízecí společnosti a všem jsem moc vděčný za nynější výsledek,“ svěřil se Super.cz. zpěvák.

Jelikož je zpěvák velký romantik, tak až se mu prostor podaří dát celý do kupy, rád by zde pořádal společenské akce. Už teď je při pohledu na statek jasné, že Pavel musel do obydlí vložit spoustu peněz. „Máme tu 9 apartmánů, svatební sál s kachlovým krbem, obloukovými klenbami a velkou uzavřenou zahradu.“

Zpěvák se nám také přiznal, že po delší době už není single. „Jsem momentálně spokojený, mám mraky práce, s někým se poznávám, ale děti ani svatbu zatím naplánuju. Pokud jednou ano, určitě to bude na našem statku,“ doplnil se smíchem během našeho rozhovoru.

Další články

Načítám