Hlavní obsah
Článek

Tak tomuhle se říká comeback. Paula Abdul (62) se jako host vydala na turné dříve slavné chlapecké skupiny a díky svému vzhledu a energii na sebe strhla veškerou pozornost. Její postava jako by snad popírala všechny přírodní zákony.

Paula Abdul byla na vrcholu v osmdesátých a devadesátých letech. Začínala jako roztleskávačka Los Angeles Lakers, stala se hlavní choreografkou a pak se uplatnila jako choreografka videoklipů a pódiových vystoupení slavných osobností a skupin, mezi nimiž nechyběli Janet Jackson, Duran Duran nebo George Michael. Pak ale vyrazila i na vlastní hudební dráhu a její tři alba se dočkala obrovského úspěchu. Deska Forever Your Girl se zapsala do historie jako první debutové album, které přineslo čtyři singly číslo jedna v žebříčku Billboard 100.

Přestože už překročila šedesátku, nezalekla se Paula nabídky kdysi slavného boybandu New Kids On The Block a jako host s pány odjela na turné po Spojených státech a Kanadě. A v Clarkstonu v Michiganu šokovala publikum nejen svým vzhledem, ale i svým energickým vystoupením. Její kostýmek by si dovolilo obléknout jen málo dvacetiletých dívek, Paula v něm předvedla, že na své postavě skutečně tvrdě maká a nemá ani gram tuku navíc.

„Byla jste úžasná. Jsem na vás tak pyšný,“ napsal jí například jeden fanoušek na sociální síti, kam sdílela střípky ze zákulisí koncertu, a přidávali se i další, kteří zpěvačku viděli živě nebo čekají na jeden z dalších koncertů. Někteří zlí jazykové by sice mohli říct, že ani Paula jistě neušla zásahům estetických chirurgů, na rozdíl od mnoha svých kolegyň ale nevsází jen na vzhled obličeje, ale skutečně neúnavně pečuje o celou svou fyzickou schránku.

Související témata:
Paula Abdul

Další články

Načítám