Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co Patricie Pagáčová (35) oznámila odchod z Jedné rodiny. Herečka se v seriálu objevovala coby embryoložka Olga a fanoušci si ji zamilovali. Odchod z oblíbeném seriálu na Nově je opravdu mrzel a enormě začali psát nejen Patricii, ale i na sociální stránky seriálu.

Tvůrci seriálu Jedna rodina intenzivní tlak a žádost o návrat Patricie vyslyšeli. Oblíbená postava Olgy ze seriálu tudíž odchází pouze na krátký čas. „Patricie Pagáčová se s námi rozloučila před několika měsíci kvůli jiným pracovním závazkům. Myslím, že mohu mluvit i za Páťu, když řeknu, že to pro nikoho z nás nebylo snadné, stejně jako teď pro diváky. A právě bouřlivé divácké reakce na její odchod minulý týden nás přesvědčily, abychom hledali způsob, jak Olgu do Jedné rodiny vrátit,“ nastínil situaci kreativní producent seriálu Ondřej Elbel. „Nakonec jsme našli řešení, a Patricie se tak brzy vrátí k natáčení,“ dodal.

Herečka má v poslední době spoustu pracovních závazků. Vedle Jedné rodiny jí přibylo i natáčení Ulice, to však nebyl ten důvod. „Nehodlám ji točit dalších 14 let a nemám tam tolik natáčecích dnů. Je to z jiného důvodu, který vám brzy řeknu,“ svěřila se Patricie s tím, že rozhodně není těhotná, jak se někteří fanoušci domnívali, ale že se jedná o jinou pracovní příležitost.

Situace se nakonec podařilo vyřešit a Patricie se do seriálu vrátí. „Potěšilo mě, jak moc si diváci přáli, abych se s Olgou do Jedné rodiny vrátila. Můj odchod ze seriálu mě velmi mrzel, ale tehdy se nedalo nic jiného dělat. Mám ohromnou radost, že se nám podařilo najít cestu, jak Olgu zase vrátit,“ uvedla Patricie Pagáčová.

5
fotek

Další články

Načítám