Hlavní obsah
Článek

Patricie Pagáčová (35) má léto jak částečně odpočinkové, tak i pracovní. Herečka si své soukromí střeží, přesto s fanoušky čas od času nějaké střípky ze života sdílí a tentokrát své příznivce nadchla snímkem v bílých bikinách, ve kterých ukázala svou krásnou postavu.

„Když máš pracovní neděli, ale aspoň můžeš z placu koukat na lidi ve Žlutejch lázních, jak si užívaj volna,“ napsala k prvnímu příspěvku. Ve druhém podotkla, že tohle natáčení nakonec bylo za odměnu. Nakonec si i ona sama stihla užít volné chvíle a stihla i opalování. „Dobře, tak dneska bylo natáčení za odměnu, páč už mám konec a užívám krásný neděle. Užívejte teplíčka,“ napsala k fotografii v plavkách a s melounem v ruce.

Patricie si nedávno prošla rozchodem. Avšak koncem července se vynořily spekulace, že by měla být opět šťastné zadaná. K tomuto tématu se ovšem nechce vyjadřovat.

„Daří se mi báječně. Já nebudu nic potvrzovat ani vyvracet. Já jsem se poučila z toho, že mluvit o soukromí není úplně chytrý, tak jsem si řekla, že to zkusím trochu změnit,“ řekla před pár dny Super.cz na otázku ohledně nového partnera.

Další články

Načítám