Hlavní obsah
Článek

Na party jubilejní, 20. sezony seriálu Ulice nemohla Patricie Pagáčová (35) chybět. Herečka se po pěti letech totiž vrátila ke své roli Terezy Jordánové, se kterou před lety na obrazovce začínala. V tropických vedrech na sebe na večírek vzala letní minišaty a rozhodně byla středem pozornosti.

V bílých šatičkách s rudými růžičkami, ke kterým zvolila rtěnku, předvedla svou štíhlou figuru. Dávno pryč jsou roky, kdy se herečka trápila se svou váhou. Spíš naopak. V posledních době je Patricie čím dál štíhlejší.

„Myslím si, že je to furt to samé, nepřežírat se a trochu se hýbat. Nic jiného v tom není. Neříkám, že vypadám nějak úchvatně, jen říkám, jak já se snažím o sebe dbát,“ řekla herečka. „Snažím se hýbat a nepřežírat se srágorama. A když už si nějakou srágoru dám, tak si jí dám jenom kousek,“ řekla se smíchem Super.cz herečka, která si návrat do oblíbeného seriálu užívá.

Je nadšená, že může být opět mezi oblíbenými kolegy. S Petrem Vackem se tak nadšeně ujala moderování celé akce. „Byl to návrat domů. Byla jsem tam od úplného počátku. Měla jsem tam první natáčecí den v červnu 2005, tehdy s Dušanem Kleinem a s celou seriálovou rodinou,“ zavzpomínala herečka s tím, že si vše pamatuje, jako by to bylo včera.

Další články

Načítám