Hlavní obsah
Článek

Eva Longoria (49) sice ve své nejznámější roli Gabrielle Solis v seriálu Zoufalé manželky hrála modelku, ve skutečnosti by jí ale k této profesi scházelo nejméně dvacet čísel. Eva je zkrátka ‚malý pívo‘, ale svým sexappealem strčí mnohé modelky do kapsy i ve svých téměř padesáti letech. Poté, co se nedávno blýskla na týdnu módy v Paříži, už byste ji opět mohli potkat v její milované Marbelle ve Španělsku, která herečce učarovala natolik, že se tam dokonce rozhodla bydlet…

Rodilá Texasanka do oblíbeného španělského letoviska jezdila poslední roky pravidelně a podobně jako řada dalších celebrit se nakonec rozhodla opustit Los Angeles a přestěhovat se, a v jejím případě právě do Marbelly.

Eva tak loni s manželem Josém Antoniem Bastónem a jejich synem Santiagem přesídlila do obrovského sídla o šesti ložnicích a sedmi koupelnách na španělském pobřeží. Jejich původní dům v Beverly Hills se jim ovšem zatím nedaří prodat. Nedávno dokonce snížili požadovanou cenu ze 22,8 milionu dolarů (508 milionů korun) na 18,9 milionu (440 milionů korun). To je ale přesto pořád o 5,4 milionu dolarů více, než kolik za nemovitost v roce 2017 zaplatili.

„Chtějí vychovávat jejich syna na místě, kde bude obklopen přírodou a nebude součástí celého toho hollywoodského humbuku. Stěhují se definitivně do jejich nového domu ve Španělsku a oba jsou z toho nadšení. V Hollywoodu už Eva dosáhla všeho, co chtěla,“ řekl zdroj již v dubnu Daily Mailu s tím, že po koupi domu ve Španělsku najali renomovaného architekta a interiérového designéra Nicoláse Escaneze, který jim jejich zámeček doladil k dokonalosti.

Další články

Načítám