Hlavní obsah
Článek

Seriál Ulice vstupuje do jubilejní 20. sezony. Diváci nekonečného seriálu se tak na obrazovce mohou těšit na velké návraty známých herců. A bývalé hvězdy, které byly na obrazovce několik let, nechyběly ani na velké party.

Dvacátá sezona seriálu se tak nese v duchu oslav. Dort a balonky dvacítky nechyběly ani na večírku, na kterém se to známými tvářemi jen hemžilo. Na večírek dorazily tváře, které jsou se seriálem spojené už řadu let, jako Rudolf Hrušínský mladší, Petr Vacek, Ilona Svobodová nebo herečka Ljuba Krbová (66). „Jsem v Ulici od třetího natáčecího dne, takže celých dvacet let,“ svěřila se Super.cz představitelka Aničky Liškové.

Slavnostní událost si nenechala ujít ani Patricie Pagáčová (35), která se spolu s Terezou Brodskou na obrazovku vrací. „Jsem v Ulici po pěti letech a vůbec mi to nepřijde, že jsem tam chyběla,“ prozradila Patricie, která byla v seriálu v roli Terezy Jordánové od puberty.

Na party Ulice se ukázaly i další bývalé hvězdy. Dorazila Jana Bernášková (43), Anna Kadeřávková (27)Michaela Maurerová (44). „Pro diváky je to takové překvapení, moc nemůžu prozradit, ale je pravda, že se v Ulici asi opět mihnu,“ dodala Maurerová, kterou dodnes diváci seriálu oslovují jako kadeřnici Digi. Mezi nováčky seriálu pak patří Ivana Andrlová a Jan Dolanský, ani ti si krájení dortu a slavnostní událost nenechali jít. Kdo další se na večírku objevil, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám