Hlavní obsah
Článek

V Česku se jako rána z čistého nebe ve čvrtek objevila zpráva, že novou partnerkou Jaromíra Soukupa (55) má být Dominika Mesarošová (39). Zatímco přes den ani jeden z aktérů nereagoval na dotazy Super.cz ohledně pravdivosti informace, sama Dominika později na instagramu uvedla, že vyjádření poskytne, ale že je zatím zavalena prací.

Dominika Mesarošová se před časem rozešla s otcem svého syna Eliána Tomášem Novotným. Od té doby se s novým mužem veřejně neukázala a lásku na sociální síti vyznávala právě jen synkovi. Když se nedávno vrátila ze Španělska stejným letadlem jako Jaromír Soukup, lidé to považovali pouze za náhodu. Podnikatel totiž v Marbelle vlastní dům a jezdí tedy do této destinace často.

Ve čtvrtek se ale v médiích objevily spekulace o tom, že Dominika Mesarošová je novou partnerkou Jaromíra Soukupa, který má dceru s Agátou Hanychovou. Ta byla mimochodem kamarádkou právě Mesarošové. Přes den oba dva nereagovali na dotazy nebo mlžili, později Dominika nejdříve natočila video, ve kterém se dlouze probírá papíry ve svém autě a u toho beze slov poslouchá rádio, a přidala nicneříkající vyjádření.

„Omlouvám se, jsem dnes opravdu velmi pracovně zaneprázdněná, což je pro mě dnes prioritou, přesto mi samozřejmě nemohlo uniknout to, co se dnes vlastně děje. Své vyjádření dám. Mezitím prosím všechny své sledující, aby nepsali nenávistné sms s názory, aniž by někdo tušil, jak se věci mají. Děkuji za pochopení.“

Do této chvíle se ale Dominika nejspíš k vyjádření nedostala. Zato Jaromír Soukup své sledující potěšil fotkou z posilovny, na které je do půl těla nahý a k ní si napsal svoje vyjádření: „Nevšímám si nesmyslů a pracuji. Na sobě i v médiích. V sobotu se dozvíte více.“ K tomu podnikatel připsal ještě hashtagy „ženy Jaromíra Soukupa“ nebo „box“ a „Clash of The Stars“.

Je tak údajný vztah s Dominikou Mesarošovou nesmysl? Na další informace si budeme muset ještě počkat a vývoj samozřejmě budeme sledovat.

Další články

Načítám