Hlavní obsah
Článek

Georgina Rodriguez na sociální síti ráda ukazuje střípky ze svého života. Teď se ale na jejím instagramu objevila mnohem závažnější zpráva o jejím neblahém zdravotním stavu. Naštěstí se už snad blýská na lepší časy.

Ještě nedávno se lidé mohli pokochat jejím zadečkem, kterého se na lodi nemohl přestat dotýkat její partner Cristiano Ronaldo. Snoubenci si užívali na dovolené v jižní Francii a bylo vidět, že Georgině nic nechybí. Stačilo ale pár týdnů a místo toho, aby brunetka svým 64 milionům sledujícím opět ukázala něco pěkného ze svého pohádkového života, pořádně je vyděsila. Sdílela totiž informaci o tom, že na tom zdravotně nebyla vůbec dobře.

V instagramovém příběhu se svěřila s tím, že její obtíže byly tak vážné, že v posledních dnech byla mimo domov. „Konečně zpátky doma! Strávila jsem 4 dny v nemocnici se zápalem plic, už je mi lépe, ale stále se zotavuji doma s rodinou. Musím říct velké DÍKY všem zaměstnancům, lékařům, sestřičkám a všem v nemocnici… Starali se o mě úžasně a jsem za to moc vděčná. Děkuji vám všem za tak skvělý pobyt,“ napsala Georgina ke snímku, na kterém je vidět její ruka s napíchnutou kanylou, přenosný počítač, květiny a také přání brzkého uzdravení od rodiny. A také místo, kde byla léčena, jímž byla nemocnice Saudi German v Rijádu.

Během nemoci své partnerky odehrál Cristiano Ronaldo, který v současné době hraje v klubu Al-Nassr, dva fotbalové zápasy a v jednom dokonce skóroval. Teď už je ale se svou partnerkou doma a může se o ni láskyplně starat společně s jejich šesti dětmi. Tři měl Ronaldo ještě před seznámením s Georginou v roce 2016, tři jsou jejich vlastní.

3
fotky

Další články

Načítám