Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) zažívá velmi náročné období. Svého partnera nyní téměř nevidí, a to z důvodu velké výzvy, kterou se rozhodli splnit.

My jsme koupili podíl v restauraci, kde partner teď tráví většinu času. Je to super, moc ho to baví, dodává mu to krev do žil, ale je to pro nás najednou o jednoho člověka míň. A vzhledem k tomu, že jsme v té domácnosti dva, tak je to hodně znát. Já sama mám hodně moc práce a máma odjela na půl roku na chatu, takže právě teď sháníme nějakou pomoc domů, tak uvidíme, zdali se nám to podaří,“ svěřila se Lejla Super.cz.

To jí ale nebrání v úsměvu a k dobré náladě. To ukázala i na brněnském výstavišti, kam dorazila na vesmírnou výstavu se svými dětmi. Od lidí dostávala pochvalu, že vypadá skvěle, zdálo se nám, že i zhubla. „Víte, že nevím? Já doma nemám váhu. Je fakt, že hodně jezdím na kole, hodně se hýbu, takže hypoteticky to možné je,“ smála se.

A jak si s dětmi užila den? „Když jsou děti v parku, jako je tenhle, nebo někde na hřišti, tak mám o zábavu postaráno. Můžu se bavit, sednout si, přečíst si něco a je to pro mě příjemně strávené odpoledne,“ dodala Lejla Abbasová.

Další články

Načítám