Hlavní obsah
Článek

Jedním z úspěšných kandidátů do Senátu je po včerejším sečtení hlasů druhého kola také egyptolog Miroslav Bárta. Kandidoval jako nestraník za hnutí STAN za koalici STAN a TOP 09 na Praze 2. V prvním kole skončil druhý, ve druhém porazil Marka Hilšera. Bárta je partnerem Olgy Menzelové, mají spolu syna Alberta.

Právě Menzelová patřila k prvním gratulantům po zvolení. „Lásko, moc blahopřeji. Jsem na tebe hrdá. Nejenom proto, že jsi vyhrál, ale především, jak poctivě ses stavěl ke kampani,“ napsala partnerovi po zveřejnění výsledků.

Dále vyzdvihla jeho pracovitost a empatii. „Nehledě na to, že si myslím, že v Senátu mají být lidé, kteří něco v životě dokázali, aby mohli na základě svých zkušeností mít na co navazovat, co předávat dál a tím dělat náš život lepší. Díky, že máš chuť a odvahu do toho jít!“

Vztah Menzelové a Bárty vyšel najevo před čtyřmi roky, kdy zároveň oznámila, že se stala trojnásobnou matkou. Těhotenství i porod syna se jí podařilo utajit. Z předchozích vztahů s Jaroslavem Brabcem a Jiřím Menzelem má ještě dvě dcery.

Další články

Načítám