Hlavní obsah
Článek

Martina Pártlová (45)Veronika Arichteva (38) si nejspíš od útoků na své osoby jen tak neodpočinou. Zřejmě zcela nevinné snímky z dovolené na sociální síti vyvolaly ostrou diskusi, znovu se omílá rozchod s Nikol Leitgeb.

Je to jen pár dnů, co se veřejně rozhořel spor mezi bývalými členkami uskupení 3v1. Nikol Leitgeb se pustila do Martiny Pártlové, která vydala klip k písni Sbohem, pa, šátečku, adresované právě k rozchodu kdysi slavného tria. Nikol se nelíbilo, že klip k písni prý vznikl bez jejího vědomí.

„Marti, já ti samozřejmě přeju, aby se ti prodávalo album i koncerty, ale o svém záměru natočit klip s písničkou o mně (!!!) jsi mi napsala dva dny předem s tím, ať tam přijdu, že by to tam bylo hezké. Napsala jsem ti, že to je úlet, prasárna a podpásovka a vrchol pokrytectví, vždyť jsme spolu během roku nebyly ani na kafi, a teď budeme hrát tyjátr v kině,“ vyjádřila se Nikol.

A teď se Martina s Veronikou a jejich partnery vydali na dovolenou do Francie a na snímcích z auta nejen že mají obě šátek na hlavě, ale v rukou drží ještě další velký. Lidé tak mají za to, že je to určitě další gesto, kterým se obracejí k Nikol Leitgeb.

„Ať se mezi vámi stalo cokoliv, toto je výsměch, a musí to Nikol ublížit. Byly jste kámošky takovou dobu. Stojí Vám to za to? Mě osobně to od vás mrzí, mám vás ráda všechny 3,“ napsala jedna sledující.

„Píseň sbohem, pa, šátečku zpívá Martina ve svém novém albu, je to na Nikol, mluvila o tom i v rozhovorech. Nikol se to nelíbilo, nechtěla, aby ten song vydala, přišlo jí to zvláštní, když se jí za celý rok neozvala ani jedna z žen. Dá se tedy říct, že se jí teď vysmívají. Já nejsem na ničí straně, jen mi tohle ‚gesto‘ přijde hloupé a dětinské,“ souhlasí jiná a takových komentářů se na profilu Martiny Pártlové najde více.

K celé věci se pak vyjádřila i sama zpěvačka. „Dobré ráno dámy… tohle jsou krásný konspirační teorie… bohužel tahle asociace nás vůbec nenapadla. Teď, když to tak čtu, tak ano, může to vypadat jako provokace ve spojení s něčím, co se teď děje, jen… holky… Nikča mě zná 14 let. Za 14 let jsem se veřejně nevysmívala nikdy nikomu. Nevím, proč bych to měla dělat někomu, s kým jsem prožila dost velkou část svýho života, ať už je to jakkoliv. Já nevím, že vám to třeba nepřipomene Bridžit Džonsn, nebo třeba Telmu a Lujzu. Přestaňte prosím spekulovat… já slibuju, že se budu už do konce života vyhýbat týhle rekvizitě. Užívejte všechny svůj život, protože je fakt krátkej… slunce v duši,“ odpověděla.

A jako by toho nebylo málo, terčem jiných útoků se navíc staly i nohy obou dam, které některé sledující neváhaly okomentovat. A to i poté, co Veronika Arichteva nedávno řešila kauzu pomluvy svých ňader.

„Ty ‚kejty‘, no fuj…,“ nedělala si servítky jedna z dam. Pod tímto komentářem se ovšem strhla lavina dalších příspěvků, ve kterých další ženy autorce původního komentu spílají a píší, že by se měla stydět.

Naštěstí se našly i sledující, které všechno viděly zcela jasně. „Prostě šátek ve větru a taky hlavně, žádný kejty, normální nohy normálních krásných žen,“ dočkaly se Martina s Veronikou zastání. Jisté je, že šátek se na jejich fotografiích určitě alespoň nějakou dobu neobjeví.

Další články

Načítám