Hlavní obsah
Článek

Se stejnou vervou, s jakou se pouští do bojů v kleci nebo v ringu, Karlos Vémola (39) i parkuje. Svědčí o tom příspěvky, které se objevují na sociálních sítích. Jedni mu spílají za to, že je bezohledný, druzí se ho zastávají. Co říkají na jeho obranu?

„No comment,“ napsala k fotce jeho vozu očitá svědkyně Hana, která svůj úlovek sdílela na facebookové stránce Parkuješ jako prase.

„Pán tvorstva,“ utrousil Libor. Nebyl sám, kdo se na adresu Terminátora a jeho stylu parkování vyjádřil spíše nelibě. Našlo se i dost těch, kdo svérázný a poněkud rozmáchlý styl srdnatě hájí.

„Nechci se zastávat luxusních aut, ale na jednu stranu se vůbec nedivím, že takhle parkuje. Lidi parkovat neumí, a než si to nechat omlátit, tak budu raději za blbce, že parkuju jako prase,“ nechal se slyšet Jakub.

„A jak má parkovat, když se do toho úzkého chlívku nevleze?“ zastal se Vémoly Zdeněk, který narážel na fakt, že dnešní vozy jsou často mohutnější, než na co byla parkoviště koncipovaná v době svého vzniku.

„Když vidím, jak mají někteří zničený auta z parkovišť, tak se fakt nedivím, že s takovým autem zaparkuje právě tímto způsobem,“ ozval se Patrik. Poukázal na to, že ne všichni se k vedle stojícím autům chovají ohleduplně a s úctou. A klidně vrazí do dveří, co na tom, že zanechají nějaký ten škrábanec.

„Nevím, jakou máte představu, když tohle auto dáte rovně mezi čáry, tak z něj prostě nevystoupíte, respektive někdo přijede a už nenastoupíte,“ doplnil svůj názor Modano.

„Přece si to nenechá odřít. Zcela chápu,“ zastala se zápasníka Lucie.

Další články

Načítám