Hlavní obsah
Článek

Je tomu přesně patnáct let, co svět předčasně opustil nenahraditelný hudební i taneční génius Michael Jackson. Ten po sobě zanechal tři děti – Prince (27), Paris (26) a Bigiho, známého dříve jako Blanket (21). Jeho dcera Paris se přitom zatím jako jediná vydala v otcových šlépějích. Paris dokonce navázala spolupráci s další slavnou hudební ikonou, Lindou Perry.

Paris, která zdárně překonala divoké dospívání, během nějž okusila návykové látky, a dokonce se několikrát pokusila i o sebevraždu, se kromě hudební dráhy věnuje i modelingu. Vidět jste ji mohli například v kampaních pro Calvina Kleina nebo SKIMS Kim Kardashian.

Momentálně se ale naplno věnuje hudbě. Ve čtvrtek byla spatřena, jak odchází z nahrávacího studia v Hollywoodu, kde pracuje na nových projektech se zmiňovanou zpěvačkou z kapely 4 Non Blondes. Devětapadesátiletá autorka megahitu What’s Up se už loni podílela na textu písně Hit Your Knees pro Paris. A zatímco Michael byl králem popu, jeho dcera zřejmě dává přednost spíš rocku.

Jedno je ovšem jasné už teď, na Paris bude na pódiu opravdu parádní pohled, a pokud si na sebe oblékne podobně kratičké šortky Daisy Dukes jako cestou ze studia, mají se fanoušci nač těšit.

Další články

Načítám